GINOP-4.1.2-18-2018-00146

Nyomtatás, géppark

Nyomdánk fő terméke a tekercses öntapadó címke. Ennek megfelelően a gépparkunk nagy része svájci gyártmányú keskenypályás Gallus típusú rotációs nyomógépekből áll. A technológiánk lehetővé teszi a nyomatlan címkétől a 8 színig terjedő színnyomtatást 180 mm szélességben. A kiegészítő egységeink révén lehetővé válik a magasabb szintű címkegyártás, így megoldható az elő- és hátoldali nyomtatás egy menetben, vagy a koronakezelt műanyag fóliák feldolgozása.
Másik fő gyártási technológiánk a flexográfia, melyhez egy Gidue S. Combat 370-8K (BOBST) gép áll rendelkezésre. Ennek a technológiának köszönhetően lehetőség nyílik részletgazdagabb címkék gyártására 370 mm széles nyomófelületen 8 szín (7 + 1) kivitelben.


A felületnemesítési eljárások jelentős részben hozzájárulnak a címkék és csomagolóanyagok esztétikusabbá tételéhez. A Royal Nyomda ebben a vonatkozásban is számos lehetőséget kínál megrendelői számára.

Nyomtatás közben (in-line) a nyomat felületére PP fóliát tudunk laminálni.
Gépparpunkban megtalálható egy CARTES típusú melegfóliázó gép, ezzel eleget téve a kozmetikai- és boripar legmagasabb szintű kívánalmainak is. A fejlesztésnek köszönhetően lehetőség nyílik a csomagolóanyagon kettő, maximum 150 mm x 150 mm méretre történő tetszőleges – akár hologramos – fóliázásra, és vele egy menetben történő dombornyomásra is.
Lehetőségünk van a csomagolóanyagok felületét különböző tulajdonságú lakkrétegekkel ellátni, (felülnyomható, UV fluoreszcens, matt, magas fényű stb), ez által is színesítve a késztermékek megjelenését és megnehezítve hamisításukat.
Melegfóliázáshoz véseteket házon belül készítünk. Vésnöki műhelyünk közel két évtizedes tapasztalata garancia a vésetek kitűnő színvonalú gyártására. Vállaljuk dombornyomó- és fóliaklisék, vésetek, plombák, jelölőszerszámok, gravírozások gyors határidővel történő elkészítését.
Flexo gépünkön lehetőség nyílik hidegfóliázási eljárásra egy menetben. Ennél az eljárásnál nem szükséges véset, elegendő mindössze egy nyomóforma.


A gyártási eljárás egyik legfontosabb eleme a végső kiszerelés és a minőségellenőrzés. Ez az a pont ahol utoljára korrigálhatók a gyártás közben felmerülő esetleges problémák. Ennek a feltételnek tesz eleget a SATURN típusú kiszerelő gépünk. Köszönhetően a benne lévő fejlett hibakereső szenzoroknak a tekercses gyártás során előforduló legjellemzőbb hibák (rácshiba, címkehiány, vágási pontatlanság) közel 0%-ra redukálhatók.
Másik típusú kiszerelő gépünk egy Omega 330, amely az előzőek szerint úgyszintén eleget tesz a minőségellenőrzési követelményeknek.


A digitális nyomtatási technológia jelenleg a legdinamikusabban fejlődő nyomdaipari szegmensek közé tartozik, amely számtalan előnnyel rendelkezik a „hagyományos” technológiákkal szemben.

Legfontosabb előnyei:
• Gyorsaság, mely révén a megrendelő akár a helyszínen is megvárhatja a készterméket
• Nincs szükség nyomóformára, így ennek a költsége sem terheli a megrendelőt
• Alacsony példányszámban is versenyképes a gyártás, extrém esetben 1 db címke is gazdaságosan előállítható
• Változó információk is nyomtathatók
• Gyors grafikai módosításokra van lehetőség

Ennek jegyében jelenleg három típusú készülékkel rendelkezünk, melyekkel akár 210 x 330 mm méretű címkék kigyártására is lehetőség van, igény szerint fémfóliázott kivitelben is. A korszerű késes digitális kivágógépünknek köszönhetően nem csupán előre stancolt címkékre dolgozhatunk, hanem lehetőség van a nyomtatás utáni tetszőleges formára történő vágásra is. Ezzel elkerülhetjük a stancaszerszám gyártási költségét.

Oldalunk sütiket használ az Ön kényelmesebb böngészése érdekében!
Ok