GINOP-4.1.2-18-2018-00146

Minőségpolitika

Minőségpolitikánkban rögzített elveink betartásával, a folyamatok és tevékenységek tudatos fejlesztésével, ellenőrzésével, értékelésével törekszünk a gazdasági eredmények folyamatos növelésére, a hibák megelőzésére. Ahhoz, hogy nyomdánk folyamatosan magas színvonalú termékeket állítson elő, szükség van olyan hatékony minőségirányítási rendszer működtetésére, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, partnereink folyamatos elégedettségét.
Az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok alapján kialakított minőségirányítási és környezetirányítási rendszer hatékony működése pozitív hatást gyakorolhat a termelékenységre, a minőségre, a költségek alakulására, a selejt csökkenését eredményezheti, a régi piacok megőrizhetőek lesznek és az újabbak megszerzésére növekszik az esély.
A minőségbiztosítási rendszerünk a feljebb említett ISO 9001:2015 minőségbiztosítási eljárásra épül, ami magába foglalja az alábbiakat:
• bejövő anyagok vizsgálata
• gyártás közbeni folyamatos minőségellenőrzés
• végtermék vizsgálat, minőségi tanúsítvány kiállítása
• beszállítók, alvállalkozók rendszeres minősítése
• a vevői elvárásokhoz igazodó higiéniai intézkedések

A Royal Nyomda az ISO 14001:2015 környezet- irányítási eljárással összhangban állandóan alkalmazza a környezetvédelmi szempontokat működése során.
Mindezek alapján a nyomda a gyógyszer- és az élelmiszeripar meghatározó szereplői által is auditált beszállítói minősítéssel rendelkezik.

Oldalunk sütiket használ az Ön kényelmesebb böngészése érdekében!
Ok